Veelgestelde vragen Digipanel

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over het Digipanel.

Vragen over het digipanel

 

Kan iedereen lid worden van het digipanel?

Iedereen die in Arnhem woont en 16 jaar of ouder is kan zich inschrijven.

Hoe zit het met de privacy?

We respecteren uw privacy; uw gegevens (zoals uw e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor een onderzoek. Uw gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die u geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. Privacy statement

Wat gebeurt er nadat ik mezelf heb aangemeld?

Na aanmelding wordt u, de eerstvolgende keer dat er een vragenlijst wordt uitgezet, per e-mail uitgenodigd om de vragenlijst te beantwoorden. Er worden gemiddeld 5 vragenlijsten per jaar uitgezet. Het is dus mogelijk dat de eerste uitnodiging pas enkele weken na aanmelding aan u wordt voorgelegd.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Ga naar uw profielpagina. Als u in het formulier uw e-mailadres invult en op 'Wachtwoord vergeten' klikt, krijgt u binnen enkele minuten een mailbericht toegestuurd. Hierin staat een instructie om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Als ik me af wil melden, hoe doe ik dat?

U kunt zich uitschrijven na het inloggen op uw eigen profielpagina. Na uitschrijving benaderen wij u niet meer voor onderzoeken. Of u kunt zich afmelden door een e-mail te sturen aan panel@arnhem.nl. Vermeld in dit bericht uw naam en het e-mailadres dat u gebruikte voor het Digipanel.

Ik heb een ander e-mail adres en/of ik ga verhuizen, waar moet ik dat doorgeven?

U kunt uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op uw eigen profielpagina. Of u kunt uw melding e-mailen naar: panel@arnhem.nl. Vermeld in dit bericht uw nieuwe én oude e-mailadres. Indien het gaat om een verhuizing buiten Arnhem, kunt u helaas geen lid van het Digipanel blijven.

 
Vragen over het onderzoek

 

Moet ik een onderzoek meteen invullen?

Nee, u kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat u het beste schikt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden. Meestal is dit 2 weken, waarna er na 1 een week een herinneringsmail wordt gestuurd naar panelleden die nog niet hebben deelgenomen aan het onderzoek.

Moet ik een onderzoek in één keer invullen?

Het is mogelijk het onderzoek tussentijds af te sluiten. De antwoorden die u al heeft ingevuld, worden in dat geval opgeslagen. U kunt later gewoon verder gaan waar u bent gebleven.

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

De lengte van de vragenlijst hangt af van het onderwerp, maar doorgaans is het tussen de 5 en 15 minuten.

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee, u bepaalt zelf of u aan een onderzoek mee doet of niet. Uiteraard hopen we dat u aan zoveel mogelijk onderzoeken meedoet. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld.

Wat gebeurt er met de resultaten?

De resultaten van de vragenlijsten worden verwerkt tot een rapportage of gebruikt voor verder onderzoek. De uitkomsten geven wij (Onderzoek & Statistiek) door aan onze opdrachtgevers binnen de gemeente Arnhem. Zij gebruiken deze informatie voor het vormen van beleid.

Krijg ik een terugkoppeling?

In de meeste gevallen worden de resultaten als rapport op de website geplaatst. Soms worden de uitkomsten verwerkt in een groter onderzoek. Dan komt er geen aparte rapportage van het digipanel op de website. In afstemming met de opdrachtgever zullen bij voorkeur onderzoeksresultaten voorzien worden van kort commentaar door de opdrachtgever, waardoor het voor het panellid zichtbaar is wat er met uw input gebeurd.

 

Praktische vragen

 

Hoe open ik de vragenlijst?

U kunt de vragenlijst openen door op de link in het e-mailbericht te klikken.

Vragenlijst werkt niet, wat nu?

Probeer de link te kopiëren naar de adresbalk van uw browser. Mocht dit nog niet werken, stuur dan een e-mail naar panel@arnhem.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heb ik speciale software nodig?

Nee, het enige dat u nodig heeft is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres, zodat wij u per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.