Abonnement p-garage 2e auto

Als u in het bezit bent van een tweede auto en in het centrum van Arnhem woont, kunt u in aanmerking komen voor een bewonersabonnement parkeergarages.

Waarom een bewonersabonnement?

Sinds 1 januari 2015 moet u op straat voor het parkeren betalen tot 23.00 uur. Binnenstadsbewoners met een tweede auto ondervinden voor deze auto daardoor parkeerproblemen. Met dit abonnement kunt u een tweede auto zeven dagen per week, 24 uur per dag, parkeren in de gemeentelijke parkeergarages Rozet, Musis en Centraal. In deze garages zijn de algemene voorwaarden (pdf, 24kB) van toepassing.

Voorwaarden

  • U staat ingeschreven in de binnenstad (gebied tussen singels en Rijnkade),
  • Het kentekenbewijs van de auto op uw naam staat. Heeft u een lease-auto dan kunt u dat aantonen met het lease-contract of met een verklaring van uw werkgever.
  • U heeft geen parkeergelegenheid op eigen terrein.
  • Er mag op dat adres niet al een bewonersabonnement zijn afgegeven.
  • Uw adres mag niet zijn uitgesloten voor een vergunning in het uitwerkingsbesluit.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met het parkeerservicebureau P1 via telefoonnummer 026 - 377 59 00.

Kosten

Een abonnement op de parkeergarages voor een tweede auto kost € 243,00 per jaar.

Aanvragen

U vraagt het bewonersabonnement aan via parkeerservicebureau P1.

Online aanvragen

Gegevens wijzigen

Als u verhuist of als het kenteken wijzigt, dient u dat door te geven aan de balie van parkeerservicebureau P1, gevestigd in parkeergarage Rozet aan de Langstraat 10 te Arnhem.

Een adreswijziging kunt u ook doorgeven via parkeerservicearnhem@p1.nl. Er zal dan opnieuw worden beoordeeld of u nog aan de voorwaarden voldoet voor het verkrijgen van het abonnement. Als u uw abonnement wilt beëindigen, dan kunt u dit inleveren aan de balie van het parkeerservicebureau, gevestigd in parkeergarage Rozet, langstraat 10 te Arnhem.

Abonnement parkeergarages

De gemeente Arnhem heeft zes parkeergarages. U kunt een parkeerabonnement op een garage nemen.