Begrotingssubsidie 2023

Met diverse organisaties hebben wij een langdurige subsidierelatie. Deze organisaties voeren taken en werkzaamheden uit die zijn opgenomen in de gemeentebegroting. Dit jaar kunnen zij voor het eerst hun aanvraag via deze website indienen.

Het werken met de digitale aanvraag via onze website zorgt er voor dat uw aanvraag en de bijbehorende stukken centraal bij ons binnen komen. U ontvangt ook meteen een zaaknummer. Heeft u van ons een brief met zaaknummer voor het indienen van een subsidieaanvraag 2022 ontvangen, dan geldt voor u een andere aanvraagwijze. Uw documenten kunt u dan meteen in een reeds door ons aangemaakte zaak plaatsen. Via de manier zoals beschreven in de uitnodiging.
Van toepassing op uw aanvraag is de Algemene subsidieverordening Arnhem 2016.

Uw aanvraag

U kunt uw begrotingssubsidie vanaf 1 september 2022 op deze pagina aanvragen. Uw aanvraag dient vóór 1 oktober 2022 bij ons binnen te zijn. Als dat niet lukt, om wat voor reden dan ook, neem dan contact op met uw bestuursadviseur.
Wij vragen u via het digitale aanvraagformulier de gegevens van uw organisatie in te voeren: naam, adres, plaats van vestiging, contactpersoon en bereikbaarheid. Vervolgens kunt u een aantal documenten uploaden. In ieder geval zullen dat zijn:

  • Inhoudelijk plan 2023 (maximaal 50 MB)
  • Begroting 2023 (maximaal 50 MB)

Als u uw inhoudelijke en financiële plannen in één document heeft staan volstaat het deze één keer te uploaden. Als u als organisatie een wijziging heeft doorgevoerd in uw statuten, stuur deze dan mee. Gelieve ons te informeren als u uw bankrekeningnummer recent heeft gewijzigd.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw bestuursadviseur of met Subsidiebeheer@arnhem.nl.