Afspraak maken

De gemeente werkt alleen op afspraak. U kunt hier een afspraak maken waar u zelf de dag en het tijdstip bepaalt. In verband met extra maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, moet ook de gemeente haar dienstverlening aanpassen.

Afspraak maken

Kunt u voor uw gewenste product van Burgerzaken geen afspraak inplannen via "afspraak maken"? Vul dan het contactformulier in. Vermeld uw telefoonnummer en wanneer u bereikbaar bent. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Stel het maken van een afspraak bij de gemeente zoveel mogelijk uit. Maakt u toch een afspraak en heeft u recent een COVID-19-risicogebied bezocht, houd dan rekening met 10 dagen thuisquarantaine voor u ons bezoekt. Bezoek het Stadhuis zoveel mogelijk alleen, met niet meer mensen dan nodig is.  

Afspraak annuleren

Wilt u een gemaakte afspraak afzeggen? In de mail waarin uw afspraak wordt bevestigd, staat een link waarmee u de afspraak kunt annuleren.
Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen of bent u die kwijt? Neem dan contact op met de gemeente. 

Geen afspraak

Voor het ophalen van uw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs hoeft u geen afspraak te maken. U kunt dit doen tijdens de openingstijden van de locatie waar u het document heeft aangevraagd. 

Voor het afgeven van gevonden voorwerpen en het ophalen van verloren voorwerpen hoeft u ook geen afspraak te maken. Hiervoor kunt u alleen terecht in het stadhuis.