Over deze site

Wilt u meer weten over de sitemap van deze website of hoe de gemeente omgaat met de nieuwe Wet Telecom of de privacy, klik dan hieronder op één van de betreffende onderwerpen.

 • Cookies en www.arnhem.nl

  Wij maken uitsluitend geanonimiseerd gebruik van functionele en analytische cookies waarbij persoonlijke gegevens van een bezoeker aan onze website nooit te herleiden zijn.

 • Proclaimer

  Dit is de officiële website van de gemeente Arnhem. De gemeente Arnhem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

 • Toegankelijkheid

  22 september 2020

  We besteden veel aandacht aan de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van de website. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. Hiervoor hanteren we de digitale toegankelijkheidsstandaard EN 301 549 uit het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

 • Privacyverklaring

  De gemeente Arnhem verwerkt persoonsgegevens van burgers wanneer dat nodig is om haar wettelijke en publieke taak uit te voeren. Op deze pagina leggen we uit hoe de gemeente Arnhem omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.

 • Huisstijl website gemeente Arnhem

 • Privacyverklaring www.arnhem.nl

  De gemeente Arnhem respecteert de privacy van de bezoeker van haar website. Daarom kunt u de website van de gemeente Arnhem anoniem bezoeken en raadplegen.

 • Coordinated Vulnerability Disclosure

  De Connectie is de bedrijfsvoeringsorganisatie van de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden. Ze bieden o.a. de ICT-systemen voor deze organisaties. Het is essentieel dat deze ICT-systemen veilig zijn. Niettemin kan het altijd gebeuren dat er een zwakke plek in een van deze systemen voorkomt. Heeft u een zwakke plek gevonden, dan horen we dit graag van u.