Denk mee hoe de gemeente Arnhem inwoners met een lager inkomen beter kan helpen

We voeren een onderzoek uit naar de inkomensregelingen voor inwoners met een lager inkomen. Het gaat hierbij om de bekendheid van deze regelingen en het gebruik hiervan.

Arnhemmers kunnen van de gemeente geld of korting krijgen om zo beter rond te komen. Dit onderzoek is uitbesteed aan I&O research. In januari vinden de straatenquêtes plaats. Ook ontvangen een aantal gebruikers van de Gelrepas het verzoek om de vragenlijst in te vullen. 

Doelgroep

Het onderzoek richt zich op huishoudens met een inkomen dat niet hoger is dan 120% van het sociaal minimum. Dit komt neer op ongeveer €2.200 netto per maand voor een 2-persoons huishouden. 

Online vragenlijst

Behoort u tot de doelgroep van sociale minima? Of wilt u uw ervaring delen over het gebruik van de inkomensregelingen? Dan willen we u graag uitnodigen om de vragenlijst van het onderzoek in te vullen via onderstaande button. 

Vragenlijst invullen

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Deelname is vrijwillig en anoniem. Dat betekent dat u nergens uw naam of telefoonnummer hoeft in te vullen. 

Liever schriftelijk?

Vult u de vragenlijst liever schriftelijk in? Mail dan naar helpdesk@ioresearch.nl of bel gratis naar 0800-0191. Een medewerker van I&O Research zorgt ervoor dat u de vragenlijst via de post ontvangt. De vragenlijst kunt u gratis weer terugsturen. 

Informatie over het onderzoek

In februari verwachten we de rapportage van het onderzoek gereed te hebben. Voor vragen over het onderzoek kunt u terecht bij I&O Research via het gratis telefoonnummer 0800-0191 of door een mail te sturen naar helpdesk@ioresearch.nl 

Inkomensregelingen enquĂȘte