Bijeenkomst over vernieuwing Stadstheater

Dit is een uitnodiging voor alle Arnhemmers met belangstelling voor de vernieuwing van het Stadstheater. Wilt u weten wanneer de verbouwing start? Wat de visie is van het ontwerpteam? En hoe een groene Stadsoase er uit kan zien? Kom dan op dinsdag 31 januari naar het Stadstheater.

Graag delen we met u de nieuwste informatie over het Stadstheater project. In december 2022 is een keuze gemaakt uit 5 ontwerpvisies. Het geselecteerde ontwerpteam Braaksma & Roos Architecten c.s. gaat nu aan de slag met het ontwerp. 

Wat kunt u verwachten? 

We informeren u tijdens deze bijeenkomst over de noodzaak van de verbouwing en nemen u mee door de planning. Er zijn mensen van het ontwerpteam aanwezig, dus u kunt hen bijvoorbeeld aandachtspunten meegeven voor bij de uitwerking van de visie. Ook geven we een toelichting op de ambitie van een groene stadsoase voor de omgeving van het Stadstheater. Er is veel ruimte om vragen te stellen.

Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. U kunt zich aanmelden door het sturen van een mail naar marion.jeurissen@arnhem.nl. U kunt ook de bijeenkomst online volgen via Teams.  

Volg de bijeenkomst online 

Het Stadstheater is toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Laat het ons alstublieft weten wanneer u hulp kunt gebruiken om deze bijeenkomst bij te wonen. Meer informatie over toegankelijkheid en bereikbaarheid vindt u op de website www.musisenstadstheater.nl/toegankelijkheid.

Een ontwerp voor het vernieuwde Stadstheater Arnhem

Afbeelding: ontwerpvisie Stadstheater