Begin 2022 meer duidelijkheid over vergoeding energiekosten

De verwachting is dat de energiekosten flink gaan stijgen. Daardoor kan bij veel mensen de energierekening een stuk hoger worden. De Rijksoverheid gaat extra kosten vergoeden voor inwoners met een laag inkomen. Gemeenten helpen hierbij.

De regeling is op dit moment nog niet klaar. Het is ook niet bekend hoe deze regeling eruit zal zien en wat de vergoedingen zijn. De Rijksoverheid heeft tijd nodig om dit samen met gemeenten op te pakken.  De verwachting is dat er in januari of februari meer duidelijkheid is over de regeling. 

We begrijpen het als u nu al vragen heeft over deze regeling. Helaas kunnen we op dit moment nog niets voor u doen. Zodra er meer duidelijk is maken we dit bekend. 

Hulp bij schulden

Door de hogere energiekosten houdt u maandelijks minder geld over. Voorkom dat u hierdoor geldproblemen krijgt. Zoek op tijd hulp. Dat kan in uw buurt. Lees meer over hoe u hulp kunt krijgen bij geldzorgen.

Hulp van de energiecoach

U kunt ook gratis hulp krijgen van de energiecoach. Die helpt u bij het verminderen van uw energieverbruik. Wilt u meer informatie over energie besparen of aanmelden voor de energiecoach? Ga naar www.arnhemaan.nl