Persberichten RSS icoon

Alle persberichten van de gemeente op een rij. Journalisten vinden hier contactinformatie.

 • Fietsen op Stationsplein vanaf 1 november verwijderd

  26 oktober 2021

  Wie zijn fiets bij het station wil stallen, kan dat doen in de bewaakte stalling in het station, of in de fietsrekken aan het Nieuwe Plein. Vanaf 1 november 2021 worden daarom ongebruikte, verwaarloosde en verkeerd geparkeerde fietsen op het Stationsplein verwijderd. Zo blijft het Stationsplein zelf open en toegankelijk voor voetgangers en voor hulpdiensten.

 • Renovatie viaduct Cattepoelseweg bijna gereed

  25 oktober 2021

  De renovatiewerkzaamheden aan het viaduct Apeldoornseweg-Cattepoelseweg zijn bijna gereed. Alleen de weg over het viaduct moet nog geasfalteerd worden en dan is het viaduct in oude glorie hersteld. Dat gebeurt in het weekend van 29 oktober tot en met 1 november. Het viaduct wordt dan afgesloten voor alle verkeer. Het viaduct kan dan weer jaren mee.

 • Circulair oogsten: een unieke aanpak voor oude zwembad Valkenhuizen

  25 oktober 2021

  Op sportpark Valkenhuizen was het oude zwembad aan vervanging toe. Sinds juni dit jaar is het nieuwe zwembad in gebruik, het bad is aan de voorzijde van de sporthal gebouwd. Een flinke verbetering volgens bewoners. Maar wat te doen met het oude zwembad? Circulair oogsten. Wij slopen niet, wij oogsten.

 • Participatie steeds grotere rol bij plannen in de buurt

  20 oktober 2021

  Met de komst van de Omgevingswet (vermoedelijke invoeringsdatum 1 juli 2022) speelt participatie een belangrijke rol bij het maken van (bouw)plannen en het aanvragen van vergunningen.

 • Arnhem verwelkomt Tottenham Hotspur

  19 oktober 2021

  Op donderdag 21 oktober speelt het Arnhemse Vitesse tegen Tottenham Hotspur in het GelreDome. Naar verwachting reizen er ongeveer 900 Engelse fans af naar onze stad voor een mooie voetbalavond. Om de wedstrijd zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, zowel in het GelreDome als in de Arnhemse binnenstad, hebben wij een aantal voorbereidingen getroffen.