Meldpunt voor gedupeerde ouders kinderopvangtoeslagaffaire

De Belastingdienst schat in dat ruim 300 Arnhemse gezinnen zijn gedupeerd door de kinderopvangtoeslagaffaire. Deze getroffen gezinnen krijgen door de Belastingdienst een compensatieregeling aangeboden. De inschatting is alleen dat dit niet altijd voldoende is. Daarom willen we u graag helpen.

Er kunnen bijvoorbeeld problemen zijn ontstaan rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen. Om te voorkomen dat de problemen steeds groter worden, kunnen gedupeerde ouders bij ons terecht voor hulp.

Meldpunt voor hulp

Om te voorkomen dat u rond blijft lopen met vragen of dat problemen groter worden, helpen we u graag. Heeft u door de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst problemen? Of vragen over de compensatieregeling van de Belastingdienst? U kunt hulp krijgen bij bijvoorbeeld problemen met zorg, wonen, opvoeding of schulden. Een team vanuit Rijnstad, de Sociale Wijkteams en PLANgroep staat voor u klaar om samen naar oplossingen te zoeken. Ook kunnen we u in contact brengen met lotgenoten om uw ervaringen te delen.

Mail naar ikwilhulp@rijnstad of bel met 026 312 7890.

U kunt het meldpunt bellen op:

  • Maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur
  • Dinsdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur
  • Donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur
  • Vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur

Op alle andere momenten kunt u een voicemailbericht inspreken. U wordt dan zo snel mogelijk (en uiterlijk binnen 3 werkdagen) teruggebeld. Mailen naar ikwilhulp@rijnstad kan altijd. Bent u gedupeerd door een andere toeslag dan de kinderopvangtoeslag? Ook dan kunt u terecht bij het meldpunt.

Bekijk de video op YouTube.