Jongerenconsultants in Arnhem

Bij MDT026 kunnen Arnhemse jongeren hun talenten ontdekken, bouwen aan een netwerk en zich inzetten voor onze stad. Als jongerenconsultants zorgen ze voor een frisse blik bij verschillende projecten en organisaties in Arnhem.

Jongerenconsultants

MDT026 is het Arnhemse antwoord op de landelijk uitgerolde maatschappelijke diensttijd. Tijdens MDT026 krijgen jongeren tussen de 17 en 30 jaar de kans om ervaringen en kwaliteiten om te zetten in expertise. Een half jaar lang gaan ze als jongerenconsultant aan de slag met een vraagstuk binnen een organisatie. Daarnaast krijgen ze trainingen van professionals. Hier leren ze een mening en boodschap vormen en uitdragen.

Bij MDT026 werken jongeren aan hun eigen toekomst, maar ook aan de toekomst van onze stad. Ze pakken vraagstukken op van Arnhemse organisaties, of werken aan projecten in Arnhem. De jongerenconsultants zetten zo hun ervaringen om in expertise. 

Meer informatie

Bent u of kent u een jongere die zich wil ontwikkelen als jongerenconsultant? Of kunt u als organisatie wel een frisse blik van een jongerenconsultant op uw project gebruiken? Stuur dan een mail naar info@mdt026.nl