Werk vinden

Bent u op zoek naar werk? Kijk hoe u uw kansen kunt vergroten.

Werk vinden met een bijstandsuitkering

Wilt u werk vinden in Arnhem of omgeving en ook kans maken op banen die niet op internet te vinden zijn? Schrijf u dan in op https://werk.arnhem.nl (DigiD nodig). Hier vindt u alle landelijke vacatures en werkervaringsplekken die speciaal voor mensen met een bijstandsuitkering worden opgehaald bij werkgevers. U kunt 24 uur per dag volgen welke vacatures vrijkomen en u kunt direct makkelijk solliciteren. Ook kunt u testen doen om meer inzicht te krijgen in uw mogelijkheden. 

Heeft u vragen over deze website? Mail naar clusterwerk@arnhem.nl of bel met onze klantenservice via telefoonnummer 0800 - 1809.

Voor iedereen en speciaal voor mensen met een andere uitkering dan de bijstandsuitkering is er www.werk.nl (DigiD nodig). Dit is de vacaturesite van het UWV.

Werk vinden met ondersteuning

Heeft u een (extra) steuntje in de rug nodig bij het vinden van werk? En heeft u ook op uw werk hulp nodig? Kijk dan op

Coach Kees is er voor iedereen die in de bijstand zit en genoeg heeft van deze situatie. Wilt u graag uw talenten en krachten gebruiken om weer aan het werk te gaan? Coach Kees helpt u hier graag bij.

Heeft u een ziekte of handicap en kunt u daardoor alleen met hulp of begeleiding werken? Of kunt u helemaal niet werken? Dan kunt u misschien ondersteuning krijgen. Kijk voor de mogelijkheden op de website van het UWV.

Leren en werken

Leer- & werk projecten vindt u op middengelderland.lerenwerken.nl.

Overstappen naar een ander beroep

In sommige beroepen is weinig werk te vinden. U kunt dan kiezen om over te stappen naar een ander beroep. Uw werkervaring en kennis kunnen soms goed van pas komen in een baan waar u nog niet aan hebt gedacht. Op de volgende websites vindt u meer informatie over overstappen naar een ander beroep. 

Onderneming starten

Wilt u zelf een onderneming starten? Dan kunt u misschien hulp krijgen via het Bureau Zelfstandigen

Vrijwilligerswerk

Voor vrijwilligerswerk in Arnhem en omstreken kunt u vinden op http://www.vrijwilligerscentralearnhem.nl/. De vrijwilligerscentrale organiseert ook gratis trainingen