Basti Baroncini

“If I get married, I want to be very married,” zei Audrey Hepburn, het beroemdste meisje dat ooit in Arnhem gewoond heeft. En precies dat is wat ik ook graag met jullie doe: héél stevig en liefdevol in de echt verbinden. Mijn stijl: warm, aandacht, humor en interactie.

Al mijn collega’s zijn toffe mensen die leuke ceremonies neerzetten. En toch heeft elke trouwambtenaar z’n eigen stijl en talent. Graag stel ik me aan je voor.

Ik kies voor luchtige en ontspannen ceremonies. Relaxt, losjes en niet te formeel. Gewoon gezellig. De basis is ongedwongen: iedereen mag zijn wie die is, en er is ruimte voor lachen en humor. Als je formeel en serieus wil, dan moet je niet bij mij zijn.

Waar ik wél voor kan zorgen is dynamiek. Iedereen belooft interactie, maar ik trek dat een beetje verder door. Niet ík vertel in een speech hoe jullie elkaar ontmoet hebben, dat doen we samen met z’n drieën. Ik heb te veel trouwerijen gezien waar de ambtenaar stond te stralen en shinen, en het bruidspaar alleen maar ‘ja’ tegen elkaar zei. Bij mij niet dus; júllie staan centraal, en als het kan betrek ik ook de gasten er nog even bij! Naar een ambtenaar luisteren mensen beleefd, maar bij jullie hangen ze aan je lippen, simpelweg omdat ze geen genoeg kunnen krijgen van het liefdesverhaal. En dat allemaal in een warme, ontspannen en aandachtige sfeer.

Als je meer wil weten over mij of mijn werkwijze: basti.baroncini@arnhem.nl of 06-24155729. Ik zou het een eer vinden om jullie te mogen trouwen!

Aanbevelingen

Lisan en Yannick 

“Wat hebben wij genoten van de ceremonie. Het was alles wat we hoopten, en méér. De fotograaf zei na afloop dat het by far zijn leukste ceremonie ooit was. Wat doe je dat ontzettend leuk! Duizendmaal dank!”

Manoj en Martijn

“Wat een geweldige ceremonie heb je voor ons neergezet, ongelooflijk! Heerlijk losjes, met veel gelach en hier en daar een serieuze noot. Dat hadden we niet beter kunnen wensen. Ook onze gasten vonden het een heel mooie en warme gebeurtenis. Ontzettend veel dank!”

Floortje en Barbara

"Vooraf waren we ietsje zenuwachtig voor de interviewspeech, of “gewoon lekker kletsen” zoals jij dat noemt. Maar je stelde ons razendsnel op ons gemak, waardoor we er echt relaxt van konden genieten. Veel complimenten na afloop. Ook voor jou en de manier waarop je het deed! Dankjewel dat we het verhaal van onze liefde zo mooi konden vertellen aan onze dierbaren!"